Myİngilizce İngilizce Kaynak Pratik Günlük Yıllık Plan Kpds Forum
Hoşgeldiniz %1$s.Sitemizin imkanlarından ücretisiz bir şekilde yararlanmak için
Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Yeni İngilizce yıllık planları 2010-2011 WordTest.com - Kelime Öğrenmenin En Hızlı Yolu 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı
İlköğretim İngilizce Dersi
Öğretmen Kitapları
Buraya Reklam Verin
100 Binden Fazla Üyemize Reklamınızı gösterin
Aylık Sadece 40 TL
MyDizi.Net
Lost, Pacific, Heroes, ve Diğer Yabancı Diziler

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Gölgesizler [Fragman, Tanıtım, ve Film Müziği]  (Okunma Sayısı 543 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
14 Şubat 2009, 14:36:16
Üye Bilgileri
Miss Mod
*

Karma Gücü: 1330
ophella85 is awe-inspiring!ophella85 is awe-inspiring!ophella85 is awe-inspiring!ophella85 is awe-inspiring!ophella85 is awe-inspiring!ophella85 is awe-inspiring!ophella85 is awe-inspiring!ophella85 is awe-inspiring!ophella85 is awe-inspiring!ophella85 is awe-inspiring!ophella85 is awe-inspiring!ophella85 is awe-inspiring!

far from the madding crowd

Ýsim: >> Derya <<
Meslek: English Teacher
Seviye: Advanced
623 Mesajına Toplam
2283 Kere Teşekkür Edildi

76 Mesajına Toplam
78 Kere Karma Verildi

Buradaki Linki Sadece MyIngilizce.com Üyeleri Görebilir.. Sizde 10 Saniye içerisinde Ücretsiz
Üye olabilirsiniz..

Linki Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Buradaki Linki Sadece MyIngilizce.com Üyeleri Görebilir.. Sizde 10 Saniye içerisinde Ücretsiz
Üye olabilirsiniz..

Üye olabilirsiniz..

Yönetmen : Ümit Ünal

Oyuncular/Seslendirenler : Altan Erkekli, Ahmet Mümtaz Taylan, Selçuk Yöntem, Aydemir Akbaş, Erdem Akakçe, Taner Birsel, Selda Özer, Arsen Gürzap, Ertan Saban, Hakan Karahan, Serkan Şenalp

Türü: Dram, Psikolojik

Süre :

Yapım : 2008

İstanbul´da çalışan bir berber, "hem burada, hem de çok uzaklarda" olmak ister. Ve bir gün aniden başını alır ve o çok uzaklara gidiverir. Çok uzaklarda, bir "hiçkimse" olarak yepyeni bir hayata başlamak mümkün müdür?

Orada bir köy vardır uzakta... O köy neresidir, Türkiye'nin neresindedir? Bilinmez. Yıllardan hangi yıldır, zamanlardan hangi zamandır? Bilinmez. Orada, zaman sonsuz bir baharda donmuş gibidir. Orda bir köy vardır uzakta... Peki o köy kimin köyüdür? O köy Muhtar´ın köyüdür. İstanbul´dan gelen Berber bu ücra köye yerleşir. Köyün eski berberi Cıngıl Nuri yıllar önce ortadan kaybolmuştur. Yeni Berber onun dükkanını kiralar, dükkanı işletmeye başlar.

Köy, hayallerdeki masum köylerden değildir. Köyün yöneticisi, herşeyi, Muhtar, tuhaf kayıplarla uğraşıp durmaktadır. Köyün en güzel kızı, Güvercin, hiç bir iz bırakmadan kaybolmuştur. Muhtar ve tek silahlı adamı Bekçi, köydeki herkesi sorguya çekerler. Muhtar en çok Cennet'in Oğlu'ndan kuşkulanır. Bu şair ruhlu, hayalci delikanlıyı sorgu sırasında öldüresiye döver ve Cennet'in Oğlu'nun aklını kaçırmasına sebep olur. Muhtar ve Bekçi köye korku salar ama Güvercin'i bulma konusunda başarılı olamazlar. Cennet'in Oğlu, hiç kar yağmayan bu köyün sokaklarında "Kar neden yağar, kar?" diye sorarak dolaşmaya başlar.

Daha da tuhaf şeyler olur. Durduk yerde Cıngıl Nuri çıkıp geliverir mesela. O gelir ama bu kez yıllarca sabırla Nuri'nin yolunu bekleyen karısı kaybolur ortadan. Güvercin'in inatçı ve inançsız babasını, son çare olan büyünün gücüne ikna etmek için düzmece bir aşk büyüsü yapılır ama büyü ters teper ve masum bir gencin ölümüne sebep olur.

Muhtar ve giderek işin içine giren Bekçi ve köylüler, her adımda karşılaştıkları kayıplardan, ölümlerden dehşete düşerler. Hayatın karmaşıklığı, bir türlü anlayamadıkları yazgıları başlarını döndürür.

Muhtar tarifi imkansız dertlerini çözmek için devlete başvurmaya karar verir, ilçeye gider ve bir daha asla dönmez. Güvercin bulunur ama bulunması hiç bir sorunu çözmez. Tam tersine köy halkının kendi uydurdukları çok büyük bir yalan içinde kaybolmasına sebep olur.

Berber bütün bunlara soğukkanlı bir seyirci gibi uzaktan, dışarıdan bakmakla yetinir sanki. Kavak tozlarının asla yağmayan kar taneleri gibi köyün göklerinde uçuştuğu bir günde köyü terkeder, son kez bir tepeden köyü seyreder.

Giriş Yapıldı
ophella85'in Imzasi

Üye olabilirsiniz..

Üye olabilirsiniz..

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz.
Aylýk Sadece 20 YTL...
« : 14 Şubat 2009, 14:36:16 »

Giriş Yapıldı
14 Şubat 2009, 15:00:10
Üye Bilgileri
V.I.P.

Karma Gücü: 273
karadavut is awe-inspiring!karadavut is awe-inspiring!karadavut is awe-inspiring!karadavut is awe-inspiring!karadavut is awe-inspiring!karadavut is awe-inspiring!karadavut is awe-inspiring!karadavut is awe-inspiring!karadavut is awe-inspiring!karadavut is awe-inspiring!karadavut is awe-inspiring!karadavut is awe-inspiring!

Meslek: Teacher
Seviye: Not Specified
285 Mesajına Toplam
372 Kere Teşekkür Edildi

33 Mesajına Toplam
34 Kere Karma Verildi

Tomb Up  Candan Erçetin severek dinlediğim sanatçılardan biridir burda da kendini göstermiş, filmi en kısa zamanda izleyeceğim, teşekkürler Derya kardeş

Giriş Yapıldı
« Yanıtla #1 : 14 Şubat 2009, 15:00:10 »

Giriş Yapıldı
14 Şubat 2009, 15:12:39
Üye Bilgileri
Miss Mod
*

Karma Gücü: 1330
ophella85 is awe-inspiring!ophella85 is awe-inspiring!ophella85 is awe-inspiring!ophella85 is awe-inspiring!ophella85 is awe-inspiring!ophella85 is awe-inspiring!ophella85 is awe-inspiring!ophella85 is awe-inspiring!ophella85 is awe-inspiring!ophella85 is awe-inspiring!ophella85 is awe-inspiring!ophella85 is awe-inspiring!

far from the madding crowd

Ýsim: >> Derya <<
Meslek: English Teacher
Seviye: Advanced
623 Mesajına Toplam
2283 Kere Teşekkür Edildi

76 Mesajına Toplam
78 Kere Karma Verildi

Tomb Up  Candan Erçetin severek dinlediğim sanatçılardan biridir burda da kendini göstermiş, filmi en kısa zamanda izleyeceğim, teşekkürler Derya kardeş

Rica ederim hocam... Ben de severim kendisini.. Ve filmde de usta isimler biaraya gelmiş.. Ben de gitmeyi düşünüyorum...

Giriş Yapıldı
ophella85'in Imzasi

Üye olabilirsiniz..

Üye olabilirsiniz..

Etiket:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: