Myİngilizce İngilizce Kaynak Pratik Günlük Yıllık Plan Kpds Forum
Hoşgeldiniz %1$s.Sitemizin imkanlarından ücretisiz bir şekilde yararlanmak için
Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Yeni İngilizce yıllık planları 2010-2011 WordTest.com - Kelime Öğrenmenin En Hızlı Yolu 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı
İlköğretim İngilizce Dersi
Öğretmen Kitapları
Buraya Reklam Verin
100 Binden Fazla Üyemize Reklamınızı gösterin
Aylık Sadece 40 TL
MyDizi.Net
Lost, Pacific, Heroes, ve Diğer Yabancı Diziler

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Fazla uzun değil, çevirirseniz sevinirim. Lütfen yardım.  (Okunma Sayısı 357 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
23 Nisan 2009, 15:36:42
Üye Bilgileri
Jr. Member
**

Karma Gücü: 0
deathcult has no influence.

Onunla dışarı çıkmak genelde sorunludur. Mesela Bir gün bir cafeye gitmiştik ve ben onu masaya bağlamıştım ve o koşmaya başladı hemde masayla birlikte bu oldukça kötü bir durumdu. Cafenin sahibi bize kötü kötü bakıyordu. Ve bende bulky'i alıp hemen oradan uzaklaştım. Bir günde sahile gitmiştik beraber ve o yoldan geçen bir kızın üstüne atlayıp kötü şeyler yaptı çok komikti ve bir o kadarda utanç verici.
   Ona bakmak dünyanın en zor işi. Fakat onun değerini hasta olduğu zaman anlamıştım. Eskisi gibi koşmuyor, havlamıyor, ve halı yemiyordu Smiley Bahçede kendi kendine sessizce yatıyordu, gördüğümde endişelendim ve yanına gittim. Hasta olduğunu anladığımda Veterinere götürdüm ve bana midesinden hastalandığını söyledi. bulky 1-2 gün orada kaldı ve gerçekten çok üzülmüştüm. Ev oldukça sakindi ama o kadarda sıkıcıydı. En iyi arkadaşım olduğunu o zaman anlamıştım. Geri döndüğünde eskisi gibiydi, gene yaramazdı. Ve halıları yemeye devam ediyordu. Ve o gün en mutlu olduğum gündü çünkü en iyi dostum iyileşmişti. İşte benim dostumla hikayem böyle. Böyle yaramaz bir köpeğe sahip olmak zor ama güzel. ben ve ailem onu çok seviyoruz.

Giriş Yapıldı
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz.
Aylýk Sadece 20 YTL...
« : 23 Nisan 2009, 15:36:42 »

Giriş Yapıldı
23 Nisan 2009, 21:27:35
Üye Bilgileri
Jr. Member
**

Karma Gücü: 111
schatzkrall is awe-inspiring!schatzkrall is awe-inspiring!schatzkrall is awe-inspiring!schatzkrall is awe-inspiring!schatzkrall is awe-inspiring!schatzkrall is awe-inspiring!schatzkrall is awe-inspiring!schatzkrall is awe-inspiring!schatzkrall is awe-inspiring!schatzkrall is awe-inspiring!schatzkrall is awe-inspiring!schatzkrall is awe-inspiring!

Meslek: English Teacher
Seviye: Advanced
5 Mesajına Toplam
6 Kere Teşekkür Edildi

2 Mesajına Toplam
2 Kere Karma Verildi

it is  generally  problem going out with it.for example one day we went to a cafe and I roped it and started to running  with table together.it  was so bad case.owner of cafe was looking us angrly and I took bullky and went away from there.one day we went to beach together.It jumped on the girl, walking on the way and did bad things it was so comic also  schameful.

Ona bakmak dünyanın en zor işi. Fakat onun değerini hasta olduğu zaman anlamıştım. Eskisi gibi koşmuyor, havlamıyor, ve halı yemiyordu  Bahçede kendi kendine sessizce yatıyordu, gördüğümde endişelendim ve yanına gittim. Hasta olduğunu anladığımda Veterinere götürdüm ve bana midesinden hastalandığını söyledi. bulky 1-2 gün orada kaldı ve gerçekten çok üzülmüştüm. Ev oldukça sakindi ama o kadarda sıkıcıydı. En iyi arkadaşım olduğunu o zaman anlamıştım. Geri döndüğünde eskisi gibiydi, gene yaramazdı. Ve halıları yemeye devam ediyordu. Ve o gün en mutlu olduğum gündü çünkü en iyi dostum iyileşmişti. İşte benim dostumla hikayem böyle. Böyle yaramaz bir köpeğe sahip ollymak zor ama güzel. ben ve ailem onu çok seviyoruz.

Giriş Yapıldı
« Yanıtla #1 : 23 Nisan 2009, 21:27:35 »

Giriş Yapıldı
23 Nisan 2009, 23:34:38
Üye Bilgileri
Jr. Member
**

Karma Gücü: 0
deathcult has no influence.

Teşekkürler yardımınız için

Giriş Yapıldı