Myİngilizce İngilizce Kaynak Pratik Günlük Yıllık Plan Kpds Forum
Hoşgeldiniz %1$s.Sitemizin imkanlarından ücretisiz bir şekilde yararlanmak için
Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Yeni İngilizce yıllık planları 2010-2011 WordTest.com - Kelime Öğrenmenin En Hızlı Yolu 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı
İlköğretim İngilizce Dersi
Öğretmen Kitapları
Buraya Reklam Verin
100 Binden Fazla Üyemize Reklamınızı gösterin
Aylık Sadece 40 TL
MyDizi.Net
Lost, Pacific, Heroes, ve Diğer Yabancı Diziler

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Kekemelik 15 günde sona eriyor  (Okunma Sayısı 486 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
18 Ekim 2008, 11:21:56
Üye Bilgileri
V.I.P.

Karma Gücü: 273
karadavut is awe-inspiring!karadavut is awe-inspiring!karadavut is awe-inspiring!karadavut is awe-inspiring!karadavut is awe-inspiring!karadavut is awe-inspiring!karadavut is awe-inspiring!karadavut is awe-inspiring!karadavut is awe-inspiring!karadavut is awe-inspiring!karadavut is awe-inspiring!karadavut is awe-inspiring!

Meslek: Teacher
Seviye: Not Specified
285 Mesajına Toplam
372 Kere Teşekkür Edildi

33 Mesajına Toplam
34 Kere Karma Verildi

Kekemelik 15 günde sona eriyor

Düzgün konuşamadığı için toplumdan uzaklaşan, içine kapanan, kekemeler artık bir bilgisayar eğitim programı ile 15 beş günde bu sorundan kurtuluyor.

Beyaz Sanat Konuşma Merkezi, geliştirdiği "KEKEMELODİ" adlı programıyla kekemeleri 15 günde normal insanlar gibi konuşur hale getiriyor. Kekemeler, "doğru nefes alma", "ayna terapisi" ve "özgüven" çalışmalarıyla yapılan eğitim sonunda yeni bir hayata adım atıyor. Hayatı korku ve endişe içinde geçen talebeler eğitim sonunda özgüvenin ve rahat konuşabilmenin mutluluğunu yaşıyor.
"Yüzde yüz başarı"

Kekemeliğin bir ´psikolojik temelli yanlış öğrenme alışkanlığı´ olduğunu söyleyen Beyaz Sanat Kekeme Eğitim Merkezi´nin kurucusu İsrafil Hancı, özgüven eğitimi ve ciddi çaba gösterilerek sorunun 15 günde çözümlenebildiğini belirtti. Hancı, "Çocuklarımızı cinler, periler öcüler, kediler, köpeklerle korkutuyoruz Yalnız kaldıklarında duyduklarını hatırlayıp korkuyor. Ayrıca baskıcı bir aile ortamı da kekemeliğe sebep oluyor. Çocuğun kendine öz güveni kayboluyor" dedi.

Türkiye genelinde 2 milyona yakın kekeme olduğunun tahmin edildiğini belirten Hancı, kekemeliğin büyük oranda 27 yaş arasında oluştuğunu anlattı. Eğitim programının, okuma-yazma bilenlere yönelik olduğu için 8 yaşından küçüklerin eğitime alınmadığını kaydeden Hancı, (
Buradaki Linki Sadece MyIngilizce.com Üyeleri Görebilir.. Sizde 10 Saniye içerisinde Ücretsiz
Üye olabilirsiniz..

Linki Görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
www.beyazsanat.com
) adresinde ayrıntılı bilgi yeraldığını belirtirken, KEKEMELODİ" adlı programla 15 gün gibi kısa sürede yüzde yüze yakın bir sonuca ulaştıklarını kaydetti. Merkezde, yıllardır bu konuda çalışmalar yapmış ve alanında uzman isimlerin görev yaptığını belirten Hancı, şunları söyledi:

"Bir haftada konuşma başlıyor. Merkeze gelen öğrenciler, önce eski konuşma alışkanlıklarını unutmak ve yeni bir alışkanlık kazanmak için bir haftalık susma eğitimi alıyor. Toplumda ve aile içinde hiç konuşmuyor; sadece her gün merkeze gelerek bilgisayarda en az 3 saat yavaş ve melodik bir sesle metin okuyorlar. Bir haftalık susma döneminin ardından öğrenciler rahat ve akıcı bir konuşmaya başlıyor"

HABER7

Giriş Yapıldı
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz.
Aylýk Sadece 20 YTL...
Myİngilizce İngilizce Kaynak Pratik Günlük Yıllık Plan Kpds Forum
« : 18 Ekim 2008, 11:21:56 »

Giriş Yapıldı
Etiket:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: